top of page
korkealuokkaiset maalit
Interin_logo_valkoinen_pohja.png

TUOTEKUVAUS

2-komponenttinen, puolikiiltävä, niukkaliuotteinen, nopeasti kuivuva polyaspartic pohja-/pintamaali.

 

Intercure 3240SG:lla saadaan parannetua tuottavuutta normaali lämpötiloissa maalattaessa ja samalla yhdistettyä epoksimaalien korroosionesto-ominaisuudet ja korkealuokkaiset UV:n kesto-ominaisuudet yhdellä maalauskerralla.

 

Intercure 3240SG:lla maalataan yhden kerroksen maalina suoraan oikein esikäsitellylle pinnalle käyttäen 1K-suurpaineruiskua tai 2K-maalauslaitetta. Tämä vähentää maalaustyöhön käytettyä aikaa sekä vähentää työkustannuksia verrattuna kahden kerran maalauksiin tai yhden kerran maalauksiin jos joudutaan käyttämään korotettua lämpötilaa maalin kuivattamiseen.

KÄYTTÖ

Erityisesti suunniteltu osana International 3200 -sarjan tuotteita käytettäväksi yhden tai kahden kerroksen pohjamaali-/pintamaali -maalausjärjestelmissä suojaamaan rakenteita, kaivoskoneita, maatalouskoneita, junanvaunuja, kuljetusvälineitä, materiaalin käsittely- ja nostolaitteita, pumppuja, venttiileitä, vaihteistoja ja muita pieniä moottoreita ja koneita. Intercure 3240SG on erityisesti suunniteltu kohteisiin kun vaaditaan nopeaa kuivumista ja käsittelykuivumista ja samalla maksimoidaan tuotanto 20 - 25 °C lämpötiloissa ilman, että tarvitaan korotettuja lämpötiloja. Tämä mahdollista matalamman energian kulutuksen OEM-teollisuudessa.

 

Tärkeimmät Intercure 3240SG:n ominaisuudet ovat:

  • yhdenkerroksen maalaus, nopeat käsittelyajat

  • nopea kuivuminen 25°C:een lämpötilassa, säästöt energiakustannuksissa

  • mahdollistaa tuotannon ilman kalliita kuivausuuneja tai liuottimen polttolaitoksia

FINDUR on International-teollisuusmaalien ja -laivamaalien maahantuoja ja jälleenmyyjä

bottom of page