Betonijulkisivut

Betonijulkisivujen pinnoitus

Betoni on kestävä ja pitkäikäinen materiaali. Betonin maalaukselta vaaditaan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Maalin tulee sietää betonin alkalisuus ja kosteus jo maalaustyön aikana. Maalin on tartuttava erinomaisesti alustaansa, jotta huoltomaalausta tehtäessä vanhaa pinnoitetta ei tarvitse poistaa. Tällöin huoltomaalaus on toteutettavissa olennaisesti pienemmillä pohjatöillä ja kustannuksilla.

Betonijulkisivuja maalataan sekä suojaamis- että visuaalisista syistä. Julkisivut ovat kovan rasituksen alla, joten maalin on kestettävä pitkään. Betonijulkisivuja ja betonin rakenteita on suojeltava rapautumiselta ja muilta vaurioilta. On ensiarvoisen tärkeää, että kohteisiin valitaan käyttötarkoitukseen sopivimmat tuotteet, joilla on erinomainen sään- ja rasituksenkesto. Betonijulkisivuilla on pitkät uudelleenkäsittelyvälit. Julkisivujen maalaus/pinnoitus on vaativa ja kallis projekti: oikeilla tuotevalinnoilla on merkittävä vaikutus rakennuksen elinkaarikustannuksiin.

Perinteisesti polyuretaanimaaleja on käytetty teräsrakenteiden korroosiosuojauksessa sekä pintamaalauksessa. Polyuretaanimaalaus on erinomainen vaihtoehto myös betonijulkisivujen pinnoitukseen: käyttökohteissa on saavutettu pitkäikäinen suoja betonijulkisivuille. Polyuretaanimaalin värisävynkesto on myös omaa luokkaansa.

Findur-polyuretaanimaalit ja -pinnoitteet muodostavat mekaanisesti kestävän pinnan, jolla on erinomainen säänkesto. Polyuretaanimaali säilyttää alkuperäisen sävynsä sekä kiiltonsa pitkään, liituuntumatta. Polyuretaanimaalien tartunta monipuolisille alustoille (betoni, rappaus, kalkkihiekkakivi, asbestisementtilevy, puu, metallit ja useimmat muovit) on erinomainen. Findurin polyuretaanimaalit sekä -pinnoitteet on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista, erityisesti betonipintojen suojausta ajatellen.

Katso julkisivureferenssimme.

Tutustu betonijulkisivujen maalausohjeisiin ja tuoteselosteisiin esitteidemme kautta.

Maalausyhdistelmät:

Tuoteselosteet:

Muita Findur-tuotteitamme:

Kestävämpiä julkisivupinnoitteita - Findur HT Oy