© 2018 Findur HT Oy

findur@findur.fi

Teollisuustie 5,

33960 Pirkkala

Y-tunnus 0808509-6

Findurin maalitehdas

FINDURin maalitehdas sijaitsee Pirkkalassa, Tampereen kupeessa. Valmistamme maalitehtaassamme betonijulkisivujen ja betonielementtien suojaukseen soveltuvia polyuretaanimaaleja ja pinnoitteita. Koska olemme kotimainen pienehkö maalitehdas, pystymme ketterästi valmistamaan tarvitsemanne maalierät työmaalle tai betonielementtivalmistukseen.

Polyuretaanimaalien valmistus

Valmistamamme polyuretaanimaalit ovat 2-komponenttisia eli tilaajalle toimitetaan aina maali- sekä kovetinosa erikseen. Polyuretaanimaali on kemiallisesti verkkoutuva pinnoite. Reaktio, jossa isosyanaattiryhmä reagoi hydroksyyliryhmän kanssa muodostaen uretaania, on perustana sille kestävyydelle, mitä polyuretaanimateriaaleilla saavutetaan.

 

Riippuen käytetystä isosyanaatista (kovete) ja polyolista (maaliosa) voidaan tuotteen ominaisuuksia kuten mm. työskentelyaikaa muunnella. 2-komponenttimaaleissa työaika on aina kahden komponentin yhteensekoittamisen jälkeen rajallinen.

Valmistamamme Findur-julkisivumaalit ovat VTT:n testaamia. Tuotteet ovat hyväksytty käytettäviksi erittäin vaativissa olosuhteissa kuten silloissa.

Maalitehtaassamme syntyy myös oheistuotteita, kuten ohenteita, täyteaineita ja kovetteita. Valmistamme myös automaaleja, polyuretaanimaaleja alumiini- ja teräspinnoille sekä pohjamaaleja niin metalli- kuin betonipinnoille.

 

Tutustu tarkemmin Findur-julkisivumaaleihin