© 2018 Findur HT Oy

findur@findur.fi

Teollisuustie 5,

33960 Pirkkala

Y-tunnus 0808509-6

Korroosion esto

Korroosionestomaalaus

 

Korroosio on yksi metallirakenteiden suurimmista haittatekijöistä. Ympäristön ja ilmaston vaikutuksesta, metallirakenteiden käyttöikä lyhenee ja niiden ominaisuudet heikkenevät. Korroosionestomaalauksella suojataan metallialusta ja ehkäistään ympäristön sille aiheuttavat syövyttävät vaikutukset sekä pidennetään rakenteen käyttöikää.

 

Korroosionestomaalauksessa tiivis ja riittävän paksu maalikerros ehkäisee ympäristön tai olosuhteiden vaikutukset. Maalatun käyttökohteen lopullinen käyttökohde ja rasitusluokka määräävät ennen pintakäsittelyä tapahtuvat työn laatu- ja esikäsittelyasteet sekä pinnan hyväksymiskriteerit. Korroosionestomaalauksessa on ensiarvoisen tärkeää suunnitella maalaustyö huolellisesti. Työn suorittamista, sen vaiheita sekä lopputulosta on tärkeää valvoa tarkasti. Lopputarkastus on olennaista tehdä huolella, mutta lopputulokseen vaikuttaa jokainen työvaihe.

Findurin valikoimista löytyy kansainvälisen Internationalin laaja tuotevalikoima (eng.) korroosionestomaalaukseen. Tuotteista löytyvät oikeat ratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin, kaikkiin ilmastorasitusluokkiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää mitkä ratkaisut, käsittely-yhdistelmät ja tuotteet sopivat sinun kohteesi vaatimiin olosuhteisiin.